10% korting op verzekering voor een XC60

Voor de nieuwe XC60 heeft Volvo Car Insurance een hele mooie introductie aanbieding; 10% premiekorting zolang u in de nieuwe XC60 blijft rijden.

De nieuwe XC60 is de perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie. De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. In de nieuwe XC60 is veel aandacht voor Zweeds vakmanschap en intuïtieve technologie.

Volvo blijft daarnaast koploper op de ontwikkeling van diverse veiligheidsvoorzieningen, waardoor de nieuwe XC60 uitgerust is met de nieuwste technologie die de kans op aanrijdingen en schade aanzienlijk verkleint. Voor de nieuwe XC60 heeft Volvo Car Insurance daarom een hele mooie introductie aanbieding; 10% premiekorting zolang u in de nieuwe XC60 blijft rijden. Gebruik hiervoor de actiecode XC60NW in de webapplicatie van "Bereken uw Premie" en bereken gemakkelijk uw premie!

Bereken uw premie 

U ontvangt bij Volvo Car Insurance niet alleen een lage premie maar ook zekerheid. Uw Volvo wordt namelijk voor onderhoud en eventuele schade ondergebracht bij uw Volvo-dealer, dé specialist van uw Volvo. Hierdoor blijft de hoge kwaliteit van Volvo’s veiligheidssystemen gewaarborgd.  

Actie voorwaarden

  • De korting van 10% is alleen van toepassing als de polis wordt afgesloten via de webapplicatie "Bereken uw premie"met gebruik van de actiecode XC60NW.
  • De Volvo Car Insurance offerte moet uiterlijk 01-01-2018 gemaakt zijn. Een offerte met de actiecode XC60NW is t/m 01-02-2018 om te zetten naar een polis.
  • De korting wordt gegeven op de nieuwe XC60 en geldt vanaf de ingangsdatum van de polis totdat een autowijziging wordt aangetekend.
  • De korting wordt uitsluitend gegeven over de WA en Casco premie. De korting geldt niet op de Ongevallen Inzittenden, Schadeverzekering Inzittenden en de Rechtsbijstand.
  • Bij het niet correct gebruiken van de actiecode zal de korting niet verrekend worden.\

Vragen?
Neem dan contact met ons op.