Korting op een Volvo trekhaak en fietsendrager
21-09-2021

Korting op een Volvo trekhaak en fietsendrager

Actie: € 100 korting op een fietsendrager

Onze voorspelling: een prachtige nazomer! Op elke fietsendrager ontvang je nu maar liefst € 100 korting. Wil je ook graag een trekhaak? Dan ontvang je zelfs € 250 korting op de fietsendrager.* De actie geldt t/m 30 september 2021, dus wacht niet te lang.

 • Opklapbare fietsendrager voor twee fietsen: van € 575 voor € 475.
 • Opklapbare fietsendrager inclusief Fix4Bike voor twee fietsen: € 625 voor € 525.
 • Fietsendrager voor drie fietsen: € 575 voor € 475.
  Uitbreidingsset voor een vierde fiets: € 100.
 • Fietsendrager inclusief Fix4Bike voor drie fietsen: € 575 voor € 475.
  Uitbreidingsset voor een vierde fiets: € 100.

Kom langs bij de een van onze vestigingen en informeer naar de mogelijkheden.

*De actie geldt voor trekhaak-fietsdragers. Bij aankoop van een originele accessoire trekhaak nu € 250 korting op een Volvo fietsdrager voor op de trekhaak.

Volvo trekhaken

Een geschikte trekhaak voor jouw Volvo is belangrijker. Onze trekhaak met semi elektrische inklapbare kogel is te bedienen met een knop in de bagageruimte, zodat je niet onder de auto hoeft te kruipen om de trekhaak te installeren of te demonteren. Uiteraard kunnen wij ook en vaste of afneembare trekhaak monteren. 

Vanafprijzen

 • Vaste trekhaak € 695
 • Afneembare trekhaak € 895
 • Elektrische trekhaak € 1095

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw Volvo.

Volvo fietsendragers

Een goede fietsendrager is belangrijk. Zo zijn elektrische fietsen bijvoorbeeld zwaarder dan normale fietsen en moet hier ook je fietsendrager op aangepast zijn. Wij hebben een grote keuze aan verschillende fietsendragers. Een fietsendrager is al leverbaar vanaf € 575 voor € 475. Wil je weten welke fietsendrager het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.