Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Opnieuw VPS certificering voor Vos Autobedrijven in Zaltbommel
21-11-2022

Opnieuw VPS certificering voor Vos Autobedrijven in Zaltbommel

Met trots mogen wij vertellen dat onze vestiging in Zaltbommel opnieuw VPS gecertificeerd is. Voor ons houdt dat in dat we aan de hand van vastgelegde doelstellingen continu werken aan een betere service voor u als klant, en daarin blijven verbeteren. Onze monteurs dragen daarom de benaming Persoonlijke Service Technicus (PST) en hebben bewezen de technische kennis om alle voorkomende problemen en storingen te analyseren en op adequate wijze op te lossen. Voor u betekent het vooral dat een PST'er alles voor u regelt. Van het plannen van de afspraak, het uitvoeren van de reparatie of onderhoud tot de overhandiging van uw auto met de bijbehorende uitleg.

Onderhoud?

Dan kunt u in de meeste gevallen wachten tot uw auto klaar is. Omdat we in teams van twee persoonlijke service technici werken en de processen zijn ingericht op maximale efficiëntie, zijn de meeste werkzaamheden binnen één uur uit te voeren. In onze showroom kunt u wachten met goede koffie, comfortabele zitplaatsen, gebruik maken van gratis WiFi en stroomvoorzienig voor bijvoorbeeld uw laptop of telefoon. U bent van harte welkom.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.