Tamoil Zaltbommel

Vos Tamoil Zaltbommel

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil cira 170 tankstations. De Tamoil in Zaltbommel is onderdeel van Vos Autobedrijven.

Bij Tamoil Zaltbommel kunt u terecht voor een breed assortiment aan brandstoffen. Zo kunt u er verschillende soorten benzine (zoals Euro 95 loodvrij), diesel (zoals Tamoil Premium Diesel) en SuperE10Plus tanken. SuperE10Plus is beter voor de auto, voor het milieu én geeft meer vermogen.

Tamoil Mobility Card, voor zakelijk gebruik in Nederland
Speciaal voor fleetowners, bedrijven en zelfstandig ondernemers biedt Tamoil de Tamoil Mobility Card aan. Hiermee verlaagt u de brandstof- en administratiekosten van uw wagenpark. Besparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit… hiervoor bent u bij Tamoil aan het juiste adres.

Om aan bovenstaande slogan te voldoen heeft Tamoil speciaal voor haar zakelijke klanten de aantrekkelijke Tamoil Mobility Card ontwikkeld.     

De vele voordelen van de Tamoil Mobility Card voor u op een rijtje:

  • Minder administratief werk in de vorm van bonnen, declaraties en kasvoorschotten;
  • Factuur wordt elektronisch aangeleverd en voor u in een raadpleegbaar archief bewaard;
  • Brandstofvoordeel van vele euro's per jaar;
  • Mogelijkheid voor aangeven productrestrictie voor zowel brandstof, wassen als shopaankopen;
  • Registreren van de kilometerstand;
  • Mogelijkheid voor het instellen van een tanklimiet;
  • 24-uur service bij vrijwel alle Tamoil tankstations in Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen van een samenwerking met Tamoil ook voor uw onderneming interessant zijn. Inmiddels gingen ruim 30.000 andere bedrijven u voor! De Tamoil Mobility Card wordt in Nederland bij alle Tamoil tankstations geaccepteerd. Door een aantal samenwerkingsverbanden kunnen wij een landelijk dekkend netwerk bieden.

U kunt de Tamoil Mobility Card aanvragen via deze link.

Op woensdag kunt u extra voordelig tanken bij de Tamoil in Zaltbommel! Op de Waanzinnige Woensdag geldt op het tankstation een extra hoge korting op brandstof.

Prijzenbord
De exacte hoogte van de korting communiceren we via ons prijzenbord. Deze korting bepalen we door dagelijks de prijzen van onze concurrenten te bekijken. Het is daarom niet mogelijk om vooraf te zeggen welke korting we op de Waanzinnige Woensdag gaan toepassen.

Groengas
In Zaltbommel kunt u ook gas tanken. Vanaf 1 juli 2019 is dit zelfs volledig groengas in plaats van fossielgas. Groengas is de duurzame variant van CNG en kan worden gemaakt van onder andere gft-afval. Met groengas is het mogelijk om nagenoeg CO2 neutraal te rijden en wordt ook de uitstoot van NOx en PM10 gereduceerd. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij aan het milieu.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.