Volvo modellen

Volvo XC

XC60

De Volvo XC60 is stijlvol, stoer en ultieme veiligheid. De perfecte auto voor veeleisende bestuurders op zoek naar avontuur, zowel in de stad als daarbuiten.

XC60 Polar

Maak kennis met de meest complete Volvo XC60 ooit, de XC60 Polar en Polar+. Nu verkrijgbaar met bijna € 7.500 voordeel.

XC90

Zakenauto van het JaarDe XC90 is de eerste exponent van een nieuwe generatie Volvo’s en daarmee tevens onze nieuwe standaard op het gebied van technologie, veiligheid en Scandinavisch design.

Volvo Cross Country

V40 Cross Country

Nu tijdelijk extra aantrekkelijk - Nordic Editions. De Volvo V40 Cross Country is een compacte hatchback met robuuste designkernmerken, een verhoogde rijhoogte en een hoge mate van comfort.  Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen voor de V40 Cross Country: de Nordic en de Nordic+.

V60 Cross Country

Nu tijdelijk extra aantrekkelijk - V60 Cross Country Polar+
De V60 Cross Country is nu beschikbaar als zeer complete Polar+ Edition. Deze speciale uitvoering is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

V90 Cross Country

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavisch vakmanschap komen samen in de nieuwe Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die écht belangrijk zijn.

Volvo V

V40

Nu tijdelijk extra aantrekkelijk - V40 Nordic Editions. De Volvo V40 is een compacte hatchback en combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. De V40 heeft een karaktervol design en is verrijkt met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken.  

 

V60

De Volvo V60 is nu beschikbaar in 3 zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. 

V90

Elegant en zelfverzekerd. Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

Volvo S

S60

Nu tijdelijk extra voordelig! De Volvo S60 is nu beschikbaar in 3 zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

S90

De nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe en design. Rust, eenvoud en natuurlijke materialen, verweven met precisie. Deze nieuwe sedan heeft niet alleen een elegant ontwerp, maar vervult ook ons verlangen naar innovatie.

Volvo lease Volvo finance

volvo lease volvo finance

volvo verzekeren - volvo insurance