De nieuwe Volvo V60

Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. 

De nieuwe V60 is leverbaar vanaf € 43.995,- en is per direct te bestellen.

 

Ontdek de details

Volvo V60 nieuw | Volvo Vos Autobedrijven

Power op het juiste moment

Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de power om snel te reageren in het verkeer. Van 150 - 390 pk en 320 - 640 Nm.

hybride | Volvo V60 nieuw | Volvo Vos Autobedrijven

Ook als hybride

De nieuwe V60 is ook leverbaar met de Plug-in Hybrid T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

De nieuwe Volvo V60 | Volvo Vos Autobedrijven

Vijf zitplaatsen

Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

De nieuwe Volvo V60 | Vos Autobedrijven

Ruimte voor iedere reis

De nieuwe V60 heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank.

Video's V60 nieuw

V60 Nieuw Reveal video
Exterieur V60 Nieuw
Interieur V60 Nieuw
V60 Nieuw Driving video
V60 Nieuw Care by Volvo
V60 nieuwsbrief

De nieuwe Volvo V60 | Vos Autobedrijven

Benieuwd wanneer de nieuwe V60 voor het eerst in Nederland te bewonderen is? Meld u aan voor de V60 nieuwsbrief en ontvang alle informatie uit de eerste hand.

Aanmelden

Stel samen

De nieuwe Volvo V60 | Vos Autobedrijven

De nieuwe V60 is verkrijgbaar vanaf € 43.995 en is per direct te bestellen bij de Volvo-dealer. Ontdek de mogelijkheden en stel uw V60 samen.

Stel samen

Prijslijst | offerte

Prijslijst Volvo V60 nieuw

Bekijk hier de prijzen van de verschillende nieuwe Volvo V60 modellen en opties. U kunt ook contact met ons opnemen om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Prijslijst

Contact voor offerte

Bekijk hier de onthulling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief