Volvo XC40 Vos Autobedrijven
Coming soon
Volvo XC40

Gemaakt voor de stad en ontworpen om vol vertrouwen het avontuur aan te gaan.

De nieuwe Volvo XC40

Na het grote succes van de dit jaar geïntroduceerde nieuwe XC60 beleeft ook de nieuwe XC40 dit najaar zijn wereldpremière. De nieuwe XC40 is het eerste model dat op het volledig nieuw ontwikkelde Compact Modular Architecture (CMA) platform wordt gebouwd.

Express Yourself

Aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor het exterieur én interieur is de nieuwe XC40 te personaliseren. “Van het begin af aan wilden we dat de nieuwe XC40 fris en onderscheidend zou zijn”, vertelt Thomas Ingenlath, Chief Design Officer bij Volvo Cars. “Een Volvo waarin kopers al hun creativiteit kunnen loslaten. XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe XC40 is die auto”.

Fashion en stedelijke architectuur waren belangrijke inspiratiebronnen voor de exterieur- en interieurdesigners van de nieuwe XC40. “Voor de kleuren en materialen vonden we inspiratie bij uiteenlopende bronnen”, vertelt Ebba Maria Thunberg, Vice President Colour & Materials bij Volvo Cars. “We hebben alles samengebracht en er stijlvolle maar ook verrassende combinaties van gemaakt. Het resultaat is een compleet nieuwe Volvo met een stoere, robuuste en zelfverzekerde look die tegelijkertijd fris en energiek is”.

- THOMAS INGENLATH – CHIEF DESIGN OFFICER BIJ VOLVO CARS
Van het begin af aan wilden we dat de nieuwe XC40 fris en onderscheidend zou zijn. Een Volvo waarin kopers al hun creativiteit kunnen loslaten.

- EBBA MARIA THUNBERG – VICE PRESIDENT COLOUR & MATERIALS BIJ VOLVO CARS
Het resultaat is een compleet nieuwe Volvo met een stoere, robuuste en zelfverzekerde look die tegelijkertijd fris en energiek is.