Volvo XC40 Vos Autobedrijven
DE NIEUWE VOLVO XC40
Een absolute wereldprimeur

De nieuwe Volvo XC40

Vol trots kunnen we de langverwachte Volvo XC40 aan u tonen. Tot in elk detail uitgedacht. Van de krachtige uitstraling van het exterieur tot de ingenieuze details van het interieur; elke XC40 is geheel naar eigen wens samen te stellen.

Volvo XC40 Expressief design

Expressief design

De nieuwe XC40 is gemaakt voor de stad. Een jeugdig design in combinatie met een robuuste uitstraling is het een auto die gezien mag en wil worden.

Ruim en innovatief

Volvo XC40 ruim en innovatief

Het in- en uitladen van de nieuwe XC40 gaat moeiteloos dankzij de geautomatiseerde, hands free achterklep. Beweeg gewoon je voet onder de achterbumper en hij gaat van zelf open of dicht. Ook heeft de nieuwe XC40 een opvouwbare laadvloer en achterbanken die inklappen met de druk op een knop.

Technologie: slim en connected

Volvo XC40 - Vos Autobedrijven - slim en connected

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Integer blandit cursus ex in vehicula. Suspendisse congue dui sapien, eu dignissim nisl placerat eu.

Veiligheid: betrouwbare bescherming

Volvo XC40 Veiligheid

Met City Safety - standaard op elke nieuwe XC40 - heb je een co-piloot aan boord. Het systeem kan andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren op de weg herkennen, en geeft een waarschuwing als een gevaarlijke situatie dreigt. Als je niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch ingrijpen om een aanrijding te voorkomen of de impact te verminderen.

Rijplezier: gemaakt voor de stad

Volvo XC40 rijplezier

Rijden was nog nooit zo comfortabel. Met Pilot Assist rijdt uw XC40 automatisch met een constante snelheid en houdt continu afstand van de auto voor u. Het helpt zelfs met bijsturen zodra u te dicht bij de wegmarkeringen komt. Een gevoel van controle met de intelligente all-wheel drive technologie. Dit systeem geeft extra tractie, met een minimale toename van het verbruik en uitstoot.

Interieur: alles tot uw beschikking

Volvo XC40 Vos Autobedrijven Interieur

Met de verhoogde zitpositie en het strakke design van het dashboard heeft u alles binnen handbereik. En een totaal gevoel van controle en vertrouwen. Het Zweedse vakmanschap vindt u terug in de uitzonderlijke details en de zorgvuldig geselecteerde materialen.

XC capaciteiten: klaar voor avontuur

Volvo XC40 Avontuur

De grote bodemvrijheid geeft een krachtige uitstraling en geeft u vrij uitzicht. De grote wielen kunnen moeiteloos elk wegdek aan. Met de bijzondere XC40 steekt u altijd boven het maaiveld uit.

Volvo XC40 nieuws

Volvo XC40 in productie in België
22-11-2017

Vandaag rolt de allereerste Volvo XC40 van de band in de Volvo-fabriek bij onze zuiderburen in Gent. De XC40 is de eerste compacte premium SUV van Volvo, dat al meer dan 13.000 orders voor het nieuwe model ontving.

Nieuwe Volvo XC40 vanaf € 39.975
02-10-2017

De nieuwe Volvo XC40 is vanaf nu te bestellen vanaf € 39.975,- voor de T3-benzineversie. Iedere XC40 heeft een uitgebreide standaarduitrusting, inclusief de geroemde veiligheidsfeatures die op de Volvo XC60 zijn geïntroduceerd. Standaard beschikt de XC40 al over een digitaal 12,3-inch instrumentenpaneel, een 9-inch touchscreen voorzien van Sensus Connect, LED-koplampen en 17-inch lichtmetalen velgen. De XC40 T3 is voorzien van een sterke en efficiënte 1,5-liter driecilinder turbomotor met 115 kW (156 pk) vermogen.

Geen gedoe: Een nieuwe Volvo XC40 net zo gemakkelijk als een mobiele telefoon
21-09-2017

Volvo introduceert samen met de nieuwe Volvo XC40 een unieke manier om een auto in eigendom te hebben: lidmaatschap van Care by Volvo. Dit maakt het eigendom net zo transparant als het bezit van een telefoon: er is een vast maandbedrag en de deelnemer krijgt iedere 24 maanden een nieuwe Volvo.

Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet
21-09-2017

Volvo introduceert vandaag in het Italiaanse Milaan de nieuwe Volvo XC40. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV's in het gamma in het snelst groeiende autosegment. De nieuwe XC40 is het eerste model dat gebouwd is op het nieuwe platform: Compact Modular Architecture (CMA). Deze dient als basis voor alle nieuwe modellen in de 40-serie, waaronder ook volledig elektrisch aangedreven versies. Het CMA-platform is in samenwerking met Geely ontwikkeld en biedt beide automerken de voor dit segment noodzakelijke schaalvoordelen.

De nieuwe Volvo XC40: Express Yourself
21-07-2017

De langverwachte Volvo XC40 maakt het XC-gamma van Volvo compleet en introduceert dynamiek, eigenheid en speelsheid in het segment van de compacte SUV. De XC40 is te personaliseren aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor exterieur én interieur.