Volvo XC60
Volvo XC60 polar
Ontdek de meest complete XC60 ooit

Volvo XC60 Polar

Maak kennis met de meest complete Volvo XC60 ooit, de XC60 Polar en Polar+. Nu verkrijgbaar met bijna € 7.500,- voordeel. De Volvo XC60 Polar en Polar+, in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. Deze nieuwe uitvoeringen zijn bijzonder rijk uitgerust en standaard voorzien van onder andere Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie, parkeerverwarming, Volvo On Call en een elektrisch bedienbare achterklep.

 

De Polar+ voegt daar lederen bekleding, een glazen panoramadak, 18” lichtmetalen velgen en vele andere extra’s aan toe. Kortom, de meest complete XC60 ooit!

Vanaf prijs

€ 51.075,-

Lease prijs per maand vanaf

€ 669,-

PK

150 - 306 

Polar

Editions

Volvo XC60 Polar - Vos Autobedrijven

Active High Beam

U hoeft niet langer na te denken over het schakelen tussen stadslicht en grootlicht. Het slimme grootlicht reageert automatisch op het tegemoetkomende verkeer.

Volvo XC60 Polar - Vos Autobedrijven

Park Assist Pilot

Park Assist is als een assistent die eenvoudig de auto voor u parkeert. Bij voldoende ruimte neemt het systeem het sturen van u over, om uw auto in het parkeervak te begeleiden.

Volvo XC60 Polar - Vos Autobedrijven

Cruise Control

De adaptieve cruisecontrol helpt u om een gelijkmatige snelheid en een bepaalde afstand tot voorliggers te houden. Geniet nog meer van een ontspannen en veilige reis.

Volvo XC60 Polar - Vos Autobedrijven

Sensus Connect

Eenvoudig te lezen touchscreen. Stuurwiel en stemcontrole die reageren op uw commando. Head-up displays die visuele informatie bieden, terwijl u uw ogen op de weg houdt.

Volvo XC60 Polar - Vos Autobedrijven

Sensus Navigatie

Navigeren was nog nooit zo intuïtief. Sensus Navigatie is een eenvoudig te gebruiken navigatiesysteem die u subtiel naar de gewenste plaats van bestemming navigeert.

Volvo XC60 Polar - Vos Autobedrijven

Premium geluid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Het kwalitatieve audiosysteem, met de versterkte bass en realistische geluidsweergave, laat iedere passagier genieten van een completere rijervaring.

Brochure en prijslijsten

E-brochure

Brochure Volvo XC60

Prijslijst XC60 Polar

Prijslijst Volvo XC60 Polar

Prijslijst XC60

Prijslijst Volvo XC60

Voorraad Volvo XC60 bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

Volvo XC60 occasions bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

Proefrit Volvo XC60

Nieuwsberichten Volvo XC60

De nieuwe XC60 binnenkort in de showroom
03-07-2017

Nog enkele dagen en dan kunt u de nieuwe Volvo XC60 zelf ervaren. Dit nieuwe model staat al snel in onze showroom!

Volvo meest klantgerichte bedrijf van Nederland
14-04-2017

Volvo Car Nederland mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. Dat is in Utrecht bekendgemaakt tijdens de zesde editie van de Customer Centric DNA Awards.

Volvo geeft veiligheid al 90 jaar voorrang
14-04-2017

Volvo en veiligheid zijn al 90 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1927 geeft Volvo voorrang aan veiligheid. Dat ligt opgesloten in het DNA. ‘Autorijden is mensenwerk. Voor alles wat we bij Volvo maken, is veiligheid daarom de leidraad en dat moet ook zo blijven’, zeiden oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson al. Met die gedachte patenteerden beiden de naam Volvo, Latijn voor ‘ik rol’. Zijn veiligheidsbelofte komt Volvo al decennialang na. Met klinkende resultaten, zoals het redden van mensenlevens.

Nieuwe Volvo XC60 vanaf € 58.995,-
31-03-2017

De nieuwe Volvo XC60 is vanaf € 58.995,- per direct bij Vos Autobedrijven te bestellen. De XC60 is de meest veilige Volvo en completer dan ooit uitgerust met een comfortabele automatische Geartronic-transmissie. Bovendien is de nieuwe XC60 met een meerprijs van € 995,- leverbaar met het aantrekkelijke Business Pack Connect, met onder meer een digitaal instrumentarium en Sensus navigatie.

Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface voor Volvo XC60 en 90-serie
14-03-2017

Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.

Volvo Cars onthult nieuwe Volvo XC60
07-03-2017

Volvo Cars heeft vandaag op de Autosalon van Genève de compleet nieuwe Volvo XC60 onthuld. Deze vervangt de zeer succesvolle XC60 die negen jaar geleden op de markt kwam en uitgroeide tot de bestverkochte mid-sized premium SUV van Europa. Van deze XC60 zijn wereldwijd bijna een miljoen exemplaren verkocht en vandaag de dag neemt hij 30 procent van de totale afzet van Volvo voor zijn rekening.