Volvo XC60
De nieuwe Volvo XC60
Made by Sweden

De nieuwe XC60

Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

Prijs vanaf

€ 58.995,-

Lease prijs per maand vanaf

€ 729,-

PK

190- 407

Volvo

XC60

Vos Autobedrijven - uw persoonlijke Volvo dealer in Gorinchem, Zuid-Holland.

Een indrukwekkende verschijning

Exterieur

De nieuwe Volvo XC60 is een icoon met een revolutionairScandinavisch karakter. Indrukwekkend op zijn Zweeds.

Volvo XC60 - Vos Autobedrijven

Energiek en stijlvol

De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de beenruimte toegenomen. 

Volvo XC60 - Vos Autobedrijven

Een scherpe blik op de weg

De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

Volvo XC60 - Vos Autobedrijven

Uw eigen smaak

Geef uw nieuwe XC60 een unieke uitstraling met ons rijke aanbod aan accessoires.

Volvo XC60 - Vos Autobedrijven

Pure schoonheid

Licht, ruimte en vakmanschap. Geniet van Zweedse luxetijdens elke rit.

Vakmanschap
De nieuwe XC60 vormt een toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtig afgewerkte details maken van elke rit een bijzondere reis. 

Technologie
Communiceren met uw nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Het centraal geplaatste touchscreen voelt intuïtief aan en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ontdek navigatie en entertainment binnen hand- os stembereik.

Dynamiek en balans
Onze luchtvering biedt de perfecte balans tussen comfort en dynamisch rijgedrag. Geniet van een prettige rit, ongeacht het wegdek. De luchtvering helpt om de auto in balans te houden, zodat u altijd het gevoel van controle heeft. 

Intelligent
Onze technologieën helpen ongelukken te voorkomen en beschermen u als deze toch onvermijdelijk blijken. Onze nieuwste technologie ondersteunt u tijdens het rijden, door bij bijvoorbeeld hogere snelheden subtiel in te grijpen zodat u op de juiste rijbaan blijft.

Uw bestemming
Navigeer eenvoudig met Sensus Navigatie. Het formaat van het scherm toont meer van uw reis, waardoor u niet meer hoeft te scrollen. Services op bestemming bieden relevante informatie.

Handsfree
Open en sluit eenvoudig de achterklep van uw nieuwe XC60 met een simpele voetbeweging onder de bumper, zodat wanneer u uw handen vol heeft niets hoeft neer te zetten om uw XC60 in te laden.

Zonder compromis
De nieuwe XC60 met T8 Twin Engine aandrijving, levert een optimale performance zonder concessies te doen. De drie rijmodi zijn ontworpen om u in alle behoeften te voorzien.

Gemak
Met Volvo On Call en de smartphone app kunt u eenvoudig en op afstand uw auto terugvinden, het klimaat regelen of uw auto ver- en ontgrendelen.

 

Brochures en prijslijsten

E-brochure XC60

ebrochure Volvo XC60

Prijslijst XC60

prijslijst Volvo XC60

Volvo XC60 nieuw op voorraad bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

Volvo XC60 occasions bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

proefrit Volvo XC60 Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel.

Nieuwsberichten Volvo XC60

De nieuwe XC60 binnenkort in de showroom
03-07-2017

Nog enkele dagen en dan kunt u de nieuwe Volvo XC60 zelf ervaren. Dit nieuwe model staat al snel in onze showroom!

Volvo meest klantgerichte bedrijf van Nederland
14-04-2017

Volvo Car Nederland mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. Dat is in Utrecht bekendgemaakt tijdens de zesde editie van de Customer Centric DNA Awards.

Volvo geeft veiligheid al 90 jaar voorrang
14-04-2017

Volvo en veiligheid zijn al 90 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1927 geeft Volvo voorrang aan veiligheid. Dat ligt opgesloten in het DNA. ‘Autorijden is mensenwerk. Voor alles wat we bij Volvo maken, is veiligheid daarom de leidraad en dat moet ook zo blijven’, zeiden oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson al. Met die gedachte patenteerden beiden de naam Volvo, Latijn voor ‘ik rol’. Zijn veiligheidsbelofte komt Volvo al decennialang na. Met klinkende resultaten, zoals het redden van mensenlevens.

Nieuwe Volvo XC60 vanaf € 58.995,-
31-03-2017

De nieuwe Volvo XC60 is vanaf € 58.995,- per direct bij Vos Autobedrijven te bestellen. De XC60 is de meest veilige Volvo en completer dan ooit uitgerust met een comfortabele automatische Geartronic-transmissie. Bovendien is de nieuwe XC60 met een meerprijs van € 995,- leverbaar met het aantrekkelijke Business Pack Connect, met onder meer een digitaal instrumentarium en Sensus navigatie.

Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface voor Volvo XC60 en 90-serie
14-03-2017

Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.

Volvo Cars onthult nieuwe Volvo XC60
07-03-2017

Volvo Cars heeft vandaag op de Autosalon van Genève de compleet nieuwe Volvo XC60 onthuld. Deze vervangt de zeer succesvolle XC60 die negen jaar geleden op de markt kwam en uitgroeide tot de bestverkochte mid-sized premium SUV van Europa. Van deze XC60 zijn wereldwijd bijna een miljoen exemplaren verkocht en vandaag de dag neemt hij 30 procent van de totale afzet van Volvo voor zijn rekening.