Volvo XC90 Excellence
Volvo XC90 Excellence
Ons idee van luxe. Vier royale zitplaatsen. Eén luxe SUV.
Volvo XC90 Excellence
Volvo XC90 Excellence
Ons idee van luxe. Vier royale zitplaatsen. Eén luxe SUV.

Volvo XC90 Excellence

First class op de tweede rij. De Volvo XC90 Excellence is voorzien van vier individuele zitplaatsen, alle voorzien van stoelverwarming, stoelventilatie en massagefunctie. Al deze functies zijn te bedienen via het uitschuifbare touchscreen. Dus of u nu zelf rijdt, in de bijrijdersstoel plaatsneemt of ontspannen achterin zit, u geniet altijd van het gerenommeerde zitcomfort.

Vanaf prijs

€ 129.400,-

PK

407

Zitplaatsen

4

Benzine

Plug-in Hybrid

De XC90 Excellence staat garant voor een luxe ervaring die alleen Volvo u kan bieden. U wordt omgeven door leder en ademt alleen zuivere lucht in dankzij de ionische luchtreiniger.

Tot in de kleinste details

Het exclusieve gevoel van de XC90 Excellence is tot in de kleinste details doorgevoerd. Van het Excellence logo, zorgvuldig gestikt in de hoofdsteunen, tot de met leder afgewerkte sleutel. U heeft echt iets bijzonders in handen.

T8 TWIN ENGINE

Intelligente kracht

De volledig geruisloze elektrische modus van de T8 Twin Engine zorgt samen met extra geluidisolatie en Pirelli Noise Cancelling banden voor een geruisloze ervaring. Een subtiele markering in de vorm van een kroon, naast de motoraanduiding, bevestigt de unieke status van de XC90 Excellence.

In de watten gelegd

Het interieur is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en luxe te creëren, voor u en uw passagiers.

Individuele stoelen

Individuele stoelen in de Volvo XC90 Excellence

Massagefunctie, ventilatie en verwarming zijn standaard op de vier royale zitplaatsen. Die ook nog eens volledig elektrisch verstelbaar zijn en bekleed met Nappa leder in een uniek patroon.

Gekoelde drankjes

gekoelde drankjes in de Volvo XC90 Excellence

Het koelkastcompartiment bevat twee 750 ml. flessen en twee speciaal voor Volvo ontworpen, handgemaakte kristallen glazen van het Zweedse Orrefors™.

Veelzijdige middenconsole

Veelzijdige middenconsole in de Volvo XC90 Excellence

In de middenconsole bevinden zich tal van extra's. Uitklapbare tafeltjes, verwarmbare bekerhouders en een touchscreen zijn slechts enkele van de vele unieke elementen in de XC90 Excellence.

Bekijk de voorraad nieuwe Volvo XC90 modellen bij Vos Autobedrijven

Bekijk de voorraad Volvo XC90 occasions bij Vos Autobedrijven

Maak een proefrit met een Volvo XC90 bij Vos Autobedrijven

Nieuwsberichten Volvo XC90

Volvo viert jubileum met aantrekkelijke 90th Anniversary Editions van V90, V90 Cross Country en XC90
07-07-2017

Volvo Cars bestaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn de Volvo V90, V90 Cross Country en XC90 tijdelijk leverbaar als extra complete 90th Anniversary Edition. De gelimiteerde uitvoering combineert een royale uitrusting met een krachtige benzine- of dieselmotor en een 8-trapsautomaat. Het voordeel kan oplopen tot € 8.875.

Volvo meest klantgerichte bedrijf van Nederland
14-04-2017

Volvo Car Nederland mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. Dat is in Utrecht bekendgemaakt tijdens de zesde editie van de Customer Centric DNA Awards.

Volvo geeft veiligheid al 90 jaar voorrang
14-04-2017

Volvo en veiligheid zijn al 90 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1927 geeft Volvo voorrang aan veiligheid. Dat ligt opgesloten in het DNA. ‘Autorijden is mensenwerk. Voor alles wat we bij Volvo maken, is veiligheid daarom de leidraad en dat moet ook zo blijven’, zeiden oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson al. Met die gedachte patenteerden beiden de naam Volvo, Latijn voor ‘ik rol’. Zijn veiligheidsbelofte komt Volvo al decennialang na. Met klinkende resultaten, zoals het redden van mensenlevens.

Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface voor Volvo XC60 en 90-serie
14-03-2017

Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.