Volvo XC90 T8 Twin Engine
Volvo XC90 T8 Twin Engine
Ontdek de ideale combinatie tussen performance en efficiency
Volvo XC90 T8 Twin Engine
Volvo XC90 T8 Twin Engine
Ontdek de ideale combinatie tussen performance en efficiency

Volvo XC90 T8 Twin Engine

Zweedse luxe, een vermogen van 299 kW (407 pk) en een koppel van 640 Nm. De Volvo XC90 T8 Twin Engine maakt dit werkelijkheid. Met standaard een achttrapsautomaat en All Wheel Drive is de XC90 T8 Twin Engine een auto die de snelheid en zuinigheid combineert met een sublieme wegligging en heel veel rijplezier.

Vanaf prijs

€ 81.895,-

Lease prijs per maand vanaf

€ 1.039,-

PK

407

Benzine

Plug-in Hybrid

Moeiteloos overal opladen

's Nachts uw XC90 opladen om de volgende ochtend in een heerlijk voorverwarmde, of juist koele auto te stappen? Geen probleem. Bovendien kunt u via de Volvo On Call app in één oogopslag op uw smartphone zien hoe ver uw XC90 is opgeladen.

Vol vermogen

De actieradius bedraagt dan zo’n veertig kilometer per volle acculading. Indien nodig kan hij ook onmiddellijk weer terug naar de gecombineerde aandrijving met een gezamenlijk vermogen van 299 kW (407 pk) en een koppel van 640 Nm.

Rustgevend rijden

Zo omschrijven veel plug-in hybrid rijders hun eerste rit. Vanwege de rust, de wegligging, de indrukwekkende acceleratie, maar ook de speelsheid van het elektrisch rijden.

Uw eigen stijl

Geef uw XC90 een persoonlijk karakter met twee uitgebreide stylingkits en een scala aan accessoires. Zo geeft u uw XC90 een compleet eigen touch.

Sneller en slimmer

Rijdt u in de XC90 Twin Engine dan schakelt u via het touchscreen of met een scroll wheel eenvoudig tussen de verschillende driving modes. Met ieder eigen kenmerken die de performance en efficiency verbeteren.

hybrid

In de Hybrid stand schakelt de auto automatisch tussen het inzetten van de twee liter, vier cilinder Drive-E motor en de elektrische motor. 

pure electric

Wanneer de batterij volledig is opgeladen, functioneert deze als de enige krachtbron. U rijdt dan volledig elektrisch met een actieradius van ruim 40 kilometer.

power mode

In de power mode profiteert u van de gecombineerde aandrijving van de elektrische en conventionele motor met een gezamenlijk vermogen van 299 kW (407 pk) en een koppel van 640 Nm.

Bekijk voorraad nieuwe Volvo XC90 modellen bij Vos Autobedrijven

Bekijk de voorraad Volvo XC90 occasions van Vos Autobedrijven

Vraag proefrit voor Volvo XC90 aan bij Vos Autobedrijven

Volvo XC90 nieuwsberichten

Volvo viert jubileum met aantrekkelijke 90th Anniversary Editions van V90, V90 Cross Country en XC90
07-07-2017

Volvo Cars bestaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn de Volvo V90, V90 Cross Country en XC90 tijdelijk leverbaar als extra complete 90th Anniversary Edition. De gelimiteerde uitvoering combineert een royale uitrusting met een krachtige benzine- of dieselmotor en een 8-trapsautomaat. Het voordeel kan oplopen tot € 8.875.

Volvo meest klantgerichte bedrijf van Nederland
14-04-2017

Volvo Car Nederland mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. Dat is in Utrecht bekendgemaakt tijdens de zesde editie van de Customer Centric DNA Awards.

Volvo geeft veiligheid al 90 jaar voorrang
14-04-2017

Volvo en veiligheid zijn al 90 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1927 geeft Volvo voorrang aan veiligheid. Dat ligt opgesloten in het DNA. ‘Autorijden is mensenwerk. Voor alles wat we bij Volvo maken, is veiligheid daarom de leidraad en dat moet ook zo blijven’, zeiden oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson al. Met die gedachte patenteerden beiden de naam Volvo, Latijn voor ‘ik rol’. Zijn veiligheidsbelofte komt Volvo al decennialang na. Met klinkende resultaten, zoals het redden van mensenlevens.

Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface voor Volvo XC60 en 90-serie
14-03-2017

Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.