Volvo XC90
Volvo XC90
ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2017
Volvo XC90
Volvo XC90
ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2017
Volvo XC90
Volvo XC90
ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2017

Volvo XC90

De XC90 is de eerste exponent van een nieuwe generatie Volvo’s en daarmee tevens onze nieuwe standaard op het gebied van technologie, veiligheid en Scandinavisch design. Hij is dus niet voor niets bekroond tot Zakenauto van het Jaar. Het juryrapport wijst op het innovatieve karakter en prijst het comfort en de rijeigenschappen. Ook zijn er complimenten voor zijn uitstraling en de kwaliteit van het dealernetwerk. Een mooie beloning voor jaren ontwikkeling.

Vanaf prijs

€ 72.175,-

Lease prijs per maand vanaf

€ 989,-

PK

190 - 407

2017

Zakenauto van het jaar

Hard werken wordt beloond

De Volvo XC90 is de eerste exponent van een nieuwe generatie Volvo’s en daarmee tevens onze nieuwe standaard op het gebied van technologie, veiligheid en Scandinavisch design. Hij is dus niet voor niets bekroond tot Zakenauto van het Jaar. Het juryrapport wijst op het innovatieve karakter en prijst het comfort en de rijeigenschappen. Ook zijn er complimenten voor zijn uitstraling en de kwaliteit van het dealernetwerk. Een mooie beloning voor jaren ontwikkeling.

Innovatieve technologie

De nieuwe Volvo-motoren zijn krachtiger dan ooit en hebben een extreem lage uitstoot. De innovatieve technologie van de T8 Twin Engine (plug-in hybrid) leidt tot een gemiddeld CO2-uitstoot van 49 g/km. Maar daar laten we het niet bij. De Volvo XC90, met standaard 7 zitplaatsen, is de veiligste Volvo ooit gebouwd.

Pilot Assist. Semi-autonoom rijden

De Volvo XC90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen.

Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

XC90 Uitvoeringen

T8 TWIN ENGINE

Baanbrekende Plug-In Hybrid technologie. Zweedse luxe, een vermogen van 299 kW (407pk) en een koppel van 640 Nm. 

Volvo XC90 Excellence

Ultieme exclusiviteit. Vier royale zitplaatsen. Eén luxe SUV. En een ongeëvenaard gevoel van luxe.

Communiceer met uw auto

Ontwikkeld voor een zo natuurlijk en intuïtief mogelijke bediening: praat met uw auto of stel de autosystemen in via het overzichtelijke touchscreen. Sensus-functies combineren het nieuwste op het gebied van informatie en entertainment. Met een geïntegreerde hotspot, zodat u en uw XC90 altijd in verbinding staan. 

Ontdek het Geluid van de Volvo XC90

Geluid

Dankzij 800 afzonderlijke metingen hebben we de akoestiek van het concertgebouw van Gotenburg weten na te bootsen voor een zo zuiver mogelijke geluidsweergave.

Navigatie Volvo XC90

Navigatie

In het display zijn handige navigatiefuncties geïntegreerd. Geef met stembediening een bestemming op of stuur vanaf uw smartphone een bestemming naar de auto. 

Bediening Volvo XC90

Bediening

Een volledig grafisch bestuurdersdisplay dat u met stuurknoppen en stemcommando’s kunt bedienen. Zeg gewoon waar u naartoe wilt, wat u wilt beluisteren, wie u wilt bellen of een sms wilt sturen.

Volvo on Call met de Volvo XC90

Volvo On Call

Alsof uw auto in uw smartphone zit. Via de app kunt u pechhulp onderweg aanvragen, de portieren vergrendelen of ontgrendelen, de motor starten en zelfs het interieur op afstand verwarmen of koelen.

XC90 video's

XC90 A new beginning
Volvo XC90 interieur
Android Connectivity In Future Volvo Cars

Voorraad nieuwe Volvo XC 90 bij Vos Autobedrijven

Volvo XC90 Occasion op voorraad

 Aanvragen proefrit Volvo bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

Brochures en prijslijsten

e-brochure

Bekijk de e-brochure van de Volvo XC90

Prijslijst XC90

Bekijk de prijslijst van de Volvo XC90

Prijslijst XC90 Excellence

Bekijk de prijslijst van de XC90 Excellence

Financiële producten

Volvo finance en lease -privé

Volvo leae en finance zakelijk - vos autobedrijven

Volvo verzekering - Vos Autobedrijven

Nieuwsberichten Volvo XC90

Volvo viert jubileum met aantrekkelijke 90th Anniversary Editions van V90, V90 Cross Country en XC90
07-07-2017

Volvo Cars bestaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn de Volvo V90, V90 Cross Country en XC90 tijdelijk leverbaar als extra complete 90th Anniversary Edition. De gelimiteerde uitvoering combineert een royale uitrusting met een krachtige benzine- of dieselmotor en een 8-trapsautomaat. Het voordeel kan oplopen tot € 8.875.

Volvo meest klantgerichte bedrijf van Nederland
14-04-2017

Volvo Car Nederland mag zichzelf een jaar lang het meest klantgerichte bedrijf van Nederland noemen. Dat is in Utrecht bekendgemaakt tijdens de zesde editie van de Customer Centric DNA Awards.

Volvo geeft veiligheid al 90 jaar voorrang
14-04-2017

Volvo en veiligheid zijn al 90 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds de oprichting in 1927 geeft Volvo voorrang aan veiligheid. Dat ligt opgesloten in het DNA. ‘Autorijden is mensenwerk. Voor alles wat we bij Volvo maken, is veiligheid daarom de leidraad en dat moet ook zo blijven’, zeiden oprichters Assar Gabrielsson en Gustaf Larson al. Met die gedachte patenteerden beiden de naam Volvo, Latijn voor ‘ik rol’. Zijn veiligheidsbelofte komt Volvo al decennialang na. Met klinkende resultaten, zoals het redden van mensenlevens.

Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface voor Volvo XC60 en 90-serie
14-03-2017

Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.