slider-volvo-vos-autobedrijven-erkend-duurzaam-1280x400

Erkend Duurzaam

Bij Vos Autobedrijven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Als familiebedrijf hebben we met ons allen de taak om het milieu en de omgeving te koesteren. Daarom is het certificaat Erkend Duurzaam van de Bovag ook belangrijk voor Vos Autobedrijven.

Erkend Duurzaam betekent voor ons dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering. Wij houden rekening met onze producten, onderdelen en natuurlijk ook onze auto’s van Volvo:

  • Verkoop van stille en zuinige banden.
  • Duurzame materialen in de werkplaats.
  • Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte banden, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.
  • Zuinig in omgang met energie.
  • Duurzame mobiliteit.

Bij Vos Autobedrijven vindt u zuinige en schone Volvo modellen met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. Volvo betekent schone mobiliteit.

Vos Autobedrijven draagt ook bij aan haar maatschappelijke verplichting richting de werknemers. We besteden aandacht aan het welzijn van onze medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten ons familiebedrijf kiezen we ook voor maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van sponsoring.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN). Het certificaat is een jaar lang geldig. Vos Autobedrijven is als Volvodealer sinds 2009 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf.

Ik zoek een nieuwe Volvo

Ik zoek een Volvo occasion

plan een afspraak bij Volvo dealer