Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Vos Autobedrijven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Als familiebedrijf hebben we met ons allen de taak om het milieu en de omgeving te koesteren. Daarom zijn wij er ook trots op dat wij in bezit zijn van het certificaat Erkend Duurzaam van de Bovag.

Erkend Duurzaam betekent voor ons dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering. Wij houden rekening met onze producten, onderdelen en natuurlijk ook onze auto’s van Volvo

  • Verkoop van stille en zuinige banden.
  • Duurzame materialen in de werkplaats.
  • Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte banden, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.
  • Zuinig in omgang met energie.
  • Duurzame mobiliteit.

Ook onze werknemers staan centraal. Wij besteden aandacht aan het welzijn van onze medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten ons familiebedrijf kiezen we ook voor maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van sponsoring. Meer hierover vindt u terug bij Sponsoring.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen. Het certificaat is een jaar lang geldig. Vos Autobedrijven is als Volvodealer sinds 2009 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf.

Bij Vos Autobedrijven is uw vraag of tip altijd welkom. Mocht u tips of ideeën hebben met betrekking tot maatschappelijk en duurzaam ondernemen, dan kunt u deze mailen naar annemarieverschoor@vosautobedrijven.nl. Wij maken er graag samen een schonere en mooiere wereld van.