Sponsoring

Vos Autobedrijven is een maatschappelijk betrokken onderneming. Wij ondersteunen een aantal (regionale) goede doelen en verenigingen. Wij hebben gekozen voor de onderstaande projecten:

Ladies Tour

Sponsoring Vos Autobedrijven
De Ladies Tour is een 6-daagse wielerkoers voor vrouwen door heel Nederland. Dit wielerevenement sponsoren wij al jaren met zo’n 18 volgauto’s. Ook sponsoren wij de witte trui voor de beste uit het jongerenklassement.

Regionale Hockeyverenigingen
Volvo staat voor topprestaties, net als de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo wil jonge hockeytalenten graag ondersteunen. Dit kan met de Clubbonus, een initiatief van Volvo Cars Nederland BV. Wij hebben een sponsorovereenkomst met de verenigingen G.H.C. Rapid uit Gorinchem, H.C. Uden uit Uden, M.H.C. Oss uit Oss, Geel-Zwart uit Veghel en M.H.C. Bommelerwaard uit Zaltbommel. De gesponsorde club ontvangt € 1.000,- netto bij iedere nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least.

Achilles Veen
De familie Vos komt van oorsprong uit Veen. De binding met dit dorp is nog steeds groot. Daarom zijn wij shirtsponsor van verschillende teams van Achilles Veen.

Leenheer van Loevestein
Sponsor Vos Autobedrijven
Wij zijn Leenheer van Slot Loevestein. Wij ondersteunen het museum met financiële bijdragen waarmee nieuwe presentaties en publicaties worden gerealiseerd.

Daarnaast sponsoren wij nog enkele andere regionale verenigingen en stichtingen, zoals de Zomerfeesten in Gorinchem, de Tworiversmarathon in Zaltbommel, Voetbalvereniging BlauwGeel ’38 in Veghel.

Een verzoek voor sponsoring kunt u altijd insturen naar sponsoring@vosautobedrijven.nl.