slider-tamoil-zaltbommel-1280x400

Vos Tamoil Zaltbommel

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil cira 170 tankstations. De Tamoil in Zaltbommel is onderdeel van Vos Autobedrijven.

Bij Tamoil Zaltbommel kunt u terecht voor een breed assortiment aan brandstoffen. Zo kunt u er verschillende soorten benzine (zoals Euro 95 loodvrij), diesel (zoals Tamoil Premium Diesel) en SuperE10Plus tanken. SuperE10Plus is beter voor de auto, voor het milieu én geeft meer vermogen.

Tamoil creditcard. Voor zakelijk gebruik in Nederland
Speciaal voor fleetowners, bedrijven en zelfstandig ondernemers biedt Tamoil de Tamoil Creditcard aan. Hiermee verlaagt u de brandstof- en administratiekosten van uw wagenpark. Besparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit…hiervoor bent u bij Tamoil aan het juiste adres.

Om aan bovenstaande slogan te voldoen heeft Tamoil speciaal voor haar zakelijke klanten de aantrekkelijke Tamoil Creditcard ontwikkeld.

De vele voordelen van de Tamoil Creditcard voor u op een rijtje:

  • Minder administratief werk in de vorm van bonnen, declaraties en kasvoorschotten;
  • Factuur wordt elektronisch aangeleverd en voor u in een raadpleegbaar archief bewaard;
  • Brandstofvoordeel van vele euro's per jaar;
  • Mogelijkheid voor aangeven productrestrictie voor zowel brandstof, wassen als shopaankopen;
  • Registreren van de kilometerstand;
  • Mogelijkheid voor het instellen van een tanklimiet;
  • 24-uur service bij vrijwel alle Tamoil tankstations in Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd dat de voordelen van een samenwerking met Tamoil ook voor uw onderneming interessant zijn. Inmiddels gingen ruim 30.000 andere bedrijven u voor! De Tamoil Creditcard wordt in Nederland bij alle Tamoil tankstations geaccepteerd. Door een aantal samenwerkingsverbanden kunnen wij een landelijk dekkend netwerk bieden.

U kunt de Tamoil creditcard aanvragen via http://www.tamoil.nl/aanvragen/

Op woensdag kunt u extra voordelig tanken bij de Tamoil in Zaltbommel. De benzine korting bedraagt namelijk maar liefst 15 cent. Natuurlijk worden alle brandstoffen aantrekkelijk geprijsd. Genoemde kortingen zijn altijd inclusief BTW en gelden per liter vanaf de Tamoil adviesprijs.

Volvo nieuwe modellen bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

Volvo occasions bij Vos Autobedrijven in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel

Plan uw afspraak voor Volo onderhoud, Volvo service bij Vos Autobedrijven