Reparatie en schadeherstel aan uw Volvo
Reparatie en schade herstellen aan uw Volvo door Vos Autobedrijven
Speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

Reparatie en schade

Een mankement of schade aan uw Volvo? Dan is vakkundig herstel een eerste vereiste, geheel afgestemd op uw eigen Volvo-model.

Vos Autobedrijven regelt als Erkend Schadeherstelbedrijf de totale reparatie of schade strak volgens de Volvo normen. Van a tot z; snel en zorgvuldig, correct afgehandeld en ter zake kundig. Volvo's worden steeds complexer.

Dat komt onder meer door de vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen, die grotendeels aan het oog onttrokken zijn. Zoals airbags, SIPS (Side Impact Protection System), SIPS-bags, Inflatable Curtains en WHIPS (bescherming tegen een whiplash).

Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige Volvo-componenten, die uitsluitend door ervaren Volvo-experts en met behulp van de juiste moderne faciliteiten te repareren zijn.

Onze zorgvuldig opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al haar specificaties tot in elk detail. Zij werken als enige met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften.

Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Vandaar dat u vier jaar garantie krijgt op alle reparaties aan de carrosserie.

Maak nu een afspraak met onze werkplaats

Drie redenen om te kiezen voor Vos Autobedrijven